Ammattitaito

silkkaa terästä.

Nokian Metallirakenne Oy Hansel Oy:n puitesopimustoimittajaksi

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy on solminut 1.5.2017 Nokian Metallirakenne Oy:n ja kahden muun toimijan kanssa puitesopimukset konttien ja lavojen toimittamisesta sekä niihin liittyvien palvelujen tuottamisesta valtionhallinnon asiakkaille. Puitesopimus on voimassa kaksi (2) vuotta ja sisältää mahdollisuuden jatkaa sopimusta enintään kahdella (2) vuodella. 

Puitejärjestelyillä valtion organisaatiot voivat hankkia puitesopimuksen piiriin kuuluvia tuotteita ja palveluita ilman omaa erillistä julkista kilpailutusta, niin sanottuna minikilpailutuksena puitesopimustoimittajilta.

Hanselin ja Nokian Metallirakenteen välinen puitesopimus koskee mm. uusia ja käytettyjä kontteja ja lavoja, kuten merikontteja – sekä erityistarpeisiin räätälöityjä varusteltuja kontteja. Näitä ovat esimerkiksi johtamisjärjestelmä-, selli-, tutkimus-, laboratorio- ja hammaslääkärikontit sekä erilaiset väistötilakontit. Sopimukseen kuuluu myös konttien ja lavojen varaosat sekä varusteet.

Jos hankinnan arvo ei ylitä kansallista kynnysarvoa, voi hankinnasta sopia myös suoraan toimittajan kanssa puitesopimuksen ehtoja noudattaen.

Puitesopimuksen käytöllä hankintayksiköt voivat varmentaa myös hankinnan lainmukaisuuden.

Muut puitesopimustoimittajat ovat Konepaja Survonen Oy:n ja Alumatic Oy:n muodostuma ryhmittymä, sekä Conlog Oy. 

Lisätietoa puitejärjestelyistä: www.hansel.fi ja Nokian Metallirakenne Oy:n toimitusjohtaja Vesa Saviahde, puh. 040 534 7210

hansel_puitesopt_rgb200.png